Anti-inflammatorisk og antioxidant tostrenget tilgang – naturlig hudplejeingrediens, phloretin!

https://www.zfbiotec.com/phloretin-product/

1.-Hvad er phloretin-

Phloretin(engelsk navn: Phloretin), også kendt som trihydroxyphenolacetone, hører til dihydrochalconerne blandt flavonoider.Det er koncentreret i rhizomer eller rødder af æbler, jordbær, pærer og andre frugter og forskellige grøntsager.Det er opkaldt efter huden.Det er opløseligt i alkaliopløsning, let opløseligt i methanol, ethanol og acetone og næsten uopløseligt i vand.

Phloretin kan optages direkte af menneskekroppen, men i planter er der meget lidt naturligt forekommende phloretin.Phloretin findes for det meste i form af dets glycosidderivat, phlorizin.Phloretinet, der absorberes af den menneskelige krop, er i maveslimhinden.Først efter at glycosidgruppen er fjernet for at generere phloretin, kan den komme ind i cirkulationssystemet og udøve sin virkning.

Kemisk navn: 2,4,6-trihydroxy-3-(4-hydroxyphenyl)propiophenon

Molekylformel: C15H14O5

Molekylvægt: 274,27

2.-Phloretins hovedfunktioner-

anti-oxidation

Flavonoider har anti-fedtoxidationsaktivitet, hvilket er blevet bekræftet så tidligt som i 1960'erne: polyhydroxylstrukturerne af mange flavonoider kan have betydelige antioxidantegenskaber ved at chelatere med metalioner.

Phloretin er en fremragende naturlig antioxidant.2,6-dihydroxyacetophenonstrukturen har en meget god antioxidantvirkning.Det har en indlysende effekt på fjernelse af peroxynitrit og har en høj antioxidantkoncentration i olier.Mellem 10 og 30PPm kan den fjerne frie radikaler i huden.Phlorizins antioxidantaktivitet er stærkt reduceret, fordi dets hydroxylgruppe i position 6 er erstattet af en glucosidylgruppe.
Hæmmer tyrosinase

Tyrosinase er et kobberholdigt metalloenzym og er et nøgleenzym i dannelsen af ​​melanin.Tyrosinaseaktiviteten kan bruges til at vurdere, om produktet har blegende effekt.Phloretin er en reversibel blandet hæmmer af tyrosinase.Det kan forhindre tyrosinase i at binde sig til dets substrat ved at ændre den sekundære struktur af tyrosinase og derved reducere dets katalytiske aktivitet.

Antibakteriel aktivitet

Phloretin er en flavonoidforbindelse med antibakteriel aktivitet.Det har hæmmende virkninger på en række gram-positive bakterier, gram-negative bakterier og svampe.
Resultater fra kliniske forsøg viser, at efter at forsøgspersoner havde brugt phloretin i 4 uger, var whiteheads, hudorme, papler og sebumsekretion signifikant reduceret, hvilket indikerer, at phloretin har potentiale til at lindre acne.

3. Anbefalede ingredienser
essens
2% phloretin(antioxidant, blegning) + 10% [l-ascorbinsyre] (antioxidant, kollagen fremme og blegning) + 0,5 %ferulinsyre(antioxidant og synergistisk effekt), kan modstå ultraviolette stråler i miljøet, infrarød stråling og ozonskader på huden, lysner hudtonen og er mere velegnet til fedtet hud med mat hudtone.


Indlægstid: 23-apr-2024